Sestavine:
|
2 jajci
10 g indijskega trpotca (psyllium)
40 g Sukrin razmaščene mandljeve moke
50 g Sukrin razmaščene kokosove moke
1 Sukrin mlečno čokolado brez dodanega sladkorja
1 žlico Sukrin Melis
1 čajno žlico kakava
Priprava:
|
1.) V posodi stepi jajca in skuto. Dodaj ostale sestavine in dobro premešaj. Maso postavi za 15 minut v hladilnik, da postane bolj kompaktna.
2.) Maso razdeli na 2 dela v razmerju približno 1:3. Manjšemu delu mase dodaj sesekljano Sukrin mlečno čokolado, kakav in Sukrin Melis. Sestavine med sabo dobro premešaj. Iz čokoladne mase najprej oblikuj majhne kroglice.
3.) Čokoladne kroglice nato obdaj s "srajčko" iz bele mase.
5.) Cmoke skuhaj v vreli slani vodi. Kuhaj jih 10 do 15 minut, oziroma ko priplavajo na površino jih pusti v vreli vodi še dobrih 5 minut.
Dober tek :)
Ni komentarjev :
Objavite komentar