četrtek, 26. januar 2017

Domači gumijasti bonboni brez dodanega sladkorja

Gumijasti bonboni iz trgovine so ponavadi polni sladkorja. Zaradi tega predlagam, da si jih izdelaš doma. Potrebuješ malo pripomočkov in sestavin, nad njimi pa bodo navdušeni tako malčki, kakor tudi odrasli :)
Sestavine:
8 listov bio želatine (Spar)
1 merica beljakovinskega praška Maxximum Pure Whey (okus po želji, jaz sem uporabil vaniljo)
250 ml vode


Priprava:

1.) Želatino pripravimo po navodilih proizvajalca. 

2.) V 250 ml vode vmešamo beljakovinski prašek Maxximum Pure Whey, dodamo stopljeno želatino in dobro premešamo. 

3.) Napolnimo modelčke in jih shranimo v hladilniku, da se masa strdi. 

Dober tek :)

Ni komentarjev :

Objavite komentar

Avtor

authorŽivijo, moje ime je Uroš. Sem nekdanji ultramaratonec, fitnesar in strasten LCHF-kuhar.



/***** sidebar Popular Post Script *****/