Sestavine za testo (pekač premera 18 cm):
|
40 g navadne kokosove moke
30 g razmaščene mandljeve moke Sukrin
2 žlici sladila Sukrin Melis
70 g stopljenega masla
Sestavine za kremo:
|
300 ml sladke smetane
8 listov želatine
1 zajetna žlica čokoladno-lešnikovega namaza Almitas
Sestavine za glazuro:
|
2 čajni žlici kakava
2 čajni žlici sladila Sukrin Melis
Priprava:
|
1.) Pekač za torto obložimo s peki papirjem.
2.) Sestavine za testo med sabo dobro premešamo in z maso napolnimo pekač za torto. Maso dobro pritisnemo ob dno pekača in postavimo v hladilnik, da se strdi.
3.) Za kremo stepemo sladko smetano, dodamo skuto in želatino, ki jo pripravimo po navodilih. Kremo razdelimo na dva enaka dela in drugemu primešamo še čokoladno-lešnikov namaz Almitas.
4.) Pekač za torto s pripravljenim testom vzamemo iz hladilnika, najprej napolnimo s svetlo kremo in nato še s temno kremo.
5.) Na koncu prelijemo z glazuro, ki smo jo pripravili tako, da smo na srednjem ognju raztopili maslo in mu primešali kakav in sladilo Sukrin Melis.
6.) Cheesecake postavimo v hladilnik za vsaj 3 ure, najbolje čez noč.
Dober tek :)
Ni komentarjev :
Objavite komentar