Sestavine:
|
3 do 4 jajc
2 žlici razmaščene mandljeve moke Sukrin Almond Flour
Obloga po želji
Priprava:
|
1.) Pečico segrejemo na 180 stopinj. Pekač obložimo s peki papirjem.
2.) Cvetačo narežemo na manjše cvetove in jih z ročnim ribežem ali multipraktikom zmeljemo na majhna zrna.
3.) Cvetačo "skuhamo" v mikrovalovni pečici 5 do 10 minut (odvisno od moči valov).
4.) Pustimo, da se cvetača ohladi nato pa jo preložimo na bombažno krpo in iz nje iztisnemo čim več tekočine.
5.) Iztisnjeno cvetačo vrnemo v posodo, dodamo jajca in dve žlici razmaščene mandljeve moke Sukrin Almond Flour ter premešamo.
6.) Maso razporedimo po pekaču, na približno 1 cm debelo.
7.) Pekač postavimo v pečico in podlogo pice pečemo približno 20 minut, oziroma dokler robovi ne postanejo zlato rjave barve.
8.) Podlogo pice vzamemo iz pečice in obložimo s poljubno oblogo.
9.) Pico vrnemo v pečico in pečemo nadaljnjih 15 do 20 minut, dokler se sir ne raztopi.
Dober tek :)
Ni komentarjev :
Objavite komentar